Besplatno pre-wedding fotografisanje

19. septembar 2019.

Untitled photo

U saradnji sa kompanijom B Honey koja Vam je omogućila da kupovinom njihovog Slatkog dara - svadbeni poklon dobijate besplatno pre-wedding fotografisanje.

B Honey se pre svega bavi proizvodnjom meda. Med je univerzalni poklon koji će obradovati svakog Vašeg gosta. Mali i neobavezujuć poklon koji je pre svega originalan a što je najvažnije ukusan i zdrav. Odličan način da izrazite zahvalnost svakom vašem gostu.

Imate mogućnost da kreirate posebno personalizovano pakovanje za Vas. Pored pakovanja možete da birate i vrstu meda koji Vam pakuju.

Sve informacije možete pronaći na www.bhoney.rs

Šta je pre-wedding?

Untitled photo

Pre-Wedding je nov i moderan trend kod nas. On predstavlja trenutak u kome će par uživati u fotografisanju pre maratonskog slikanja na venčanju. Sjajan i redak momenat da se opustite pre samog venčanja, podsetite romantičnih trenutaka i uživate pred kamerom bez pritiska. 

Fotografisanje obično organizujemo nekoliko dana pre samog venčanja. U većini slučajeva mlada obično oblači venčanicu ali trenutno je trend da bude potpuno drugačiji set garderobe. Fotografije pre venčanja su najbolje iz razloga što su mladenci sami sa fotografom. Takođe sam koncept može da bude zvaničan i nezvaničan.

Popularne lokacije za fotografisanje u Beogradu su: Kalemegdan, Kosančićev venac, Topčiderski park, Botanička bašta, park Ušće ...

Powered by SmugMug Owner Log In