Untitled photo

Porodično fotografisanje

Zapitajte se iz kog razloga želite porodično fotografisanje? Koju priču želite da ispričate? Kakva osećanja imate u ovom trenutku koja biste želeli da sačuvate i podsetite ih se kasnije gledajući slike. Ja često želim da naglasim da nisam fotograf koji želi da Vam proda slike već sebe i ono što jesam gde ćemo taj dan zajedno da radimo.

Untitled photo

Pre samog fotografisanja


Samo fotografisanje i priprema može biti vrlo stresno. Izabrati garderobu, lokaciju, pozirati ... a tek očekivanja.

Upravo iz tih razloga nakon što odaberete paket i dogovorimo datum fotografisanja šaljem Vam mali digitalni Vodič. On sadrži sve neophodne informacije, način na koji treba  izabrati garderobu, lokaciju i druge instrukcije koje će Vam olakšati kako bi se i Vi taj dan osećali opuštenije.

U Vodiču će se naći i informacije o Vašoj online galeriji, na koji način funkcioniše i na koji način možete preuzeti Vaše fotografije.

Naravno, za sva pitanja i dodatne informacije stojim na raspolaganju.


Untitled photo

Samo fotografisanje


U zavisnosti od uzrasta dece koristiću različite načine da dobijemo prirodne i spontane slike.

Kod vrlo male dece biću fokusiran da ih fotografišem dok se igraju iz razloga što im je teško da sede i poziraju. Poželjno je poneti omiljenu igraču dok ću ja biti fokusiran na porodicu i da zabeležim trenutak dok se igrate.

Pored fotografisanja na različitim lokacijama fotografisanje možemo da uradim i u Vašem stanu ili kući dok obavljate Vaše svakodnevne kućne rituale.


Untitled photo

Posle fotografisanja


U roku od 3-5 dana dobijate link sa Vašom galerijom gde možete da preuzmete slike u punoj rezoluciji kao i manjoj rezoluciji koje su pogodne da podelite sa Vašom rodbinom, prijateljima i na društvenim mrežama.


Galerije

Nishith and Shruti

Pierre and Florie


+381117129484 | +38162467097 | nemanja.budimcic@gmail.com | © Nemanja Budimcic Photography

Powered by SmugMug Owner Log In